Föreläsare

Tobias Karlsson - Livet, inte alltid en dans på rosor!tobiaskarlsson
Tobias Karlsson, den glada dansaren i TV4's Let's dance har fört fram många kvinnor till stordåd. Nu är det din tur...att lyssna till Tobias vad han mer har på sin agenda. Hör hans historia, en barndom kantad av mobbing parallellt med beröm och ryggklapp i dansvärlden men också hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld. Genom att lyssna på sina egna signaler, ta emot en hjälpande hand och ta tillvara på lyckan har Tobias nått sina drömmars mål.
Välkommen att inspireras av Tobias energi och kanske du upptäcker nya möjligheter för din ”dans på rosor”.

Björn Natthiko Lindeblad - Den som växer i visdombjornfeb
Björn Lindeblad erbjöds i unga år att bli den yngste ekonomichefen någonsin på ett av de stora svenska industriföretag med rötter från tidigt 1900 tal. Istället valde han livet som buddhistisk munk i 17 år, helt befriad från egna ägodelar. Natthiko var namnet han fick som buddhistmunk i den thailändska skogstraditionen 1992. Natthiko betyder ”den som växer i visdom”, något som fortfarande är hans ledstjärna. Björns föreläsning handlar om hans resa genom livet, hans livsval, insikter och upplevelser.
Välkommen att lyssna till Björn, ta del av hans erfarenheter som genererat en i många avseenden, unik visdom.

Mina Dennert - Demokrati, propaganda & civilkurageMina
Journalisten och grundaren av nätverket #jagärhär, Mina Dennert föreläser om hur propaganda och näthat på sociala medier begränsar yttrandefriheter och hotar demokratin.
Vi kommer att få konkreta exempel på hur vi alla kan involvera oss i samhällsdebatten genom modiga samtal. När vi övar upp vårt civilkurage kan vi påverka mer än vi tror. Mina Dennert har vunnit en stor mängd priser för sitt arbete. #jagärhär vann Rättviseförmedlingens Rättvisepris 2016, Årets Samhällsaktör 2016, Faktumgalans pris för Årets integration 2016, samt Årets initiativ 2017. Mina Dennert vann även Anna Lindh priset 2017.

Kevin Jackson - Brand Experience – viktigare än någonsinkevinjackson
Vi lyssnar till Kevin Jackson direkt från London, en flitigt anlitad global talare och enligt många en av Europas mest inflytelserika personer inom kommunikation.
Relationen mellan varumärken och människor har kraftfullt förändrats i och med en ökad digitalisering. Hur varumärket uppfattas beror på hur väl vi lyckas förmedla upplevelserika minnen. Av det skälet måste vi se varumärken som en viktig relationsbyggare i våra marknadsföringsstrategier. Kevin kommer prata om sin nya bok: ‘There is no things as sales’ och plantera många nya tankar om hur ditt företag behöver tänka framåt.

Stefan Odelberg - 900 sekunder med Stefan Odelbergstefanodelberg
Om man kör en bil i 100 km/h så kommer man 2,5 mil på 900 sek, det vet man. Om man flyger ett charterplan i 800 km/h så kommer man 20 mil på 900 sek, det vet man också. Men om man får uppleva Stefan i 900 sek, då har man ingen aning om vad man kan förvänta sig. Å just därför är vi glada över att ha Stefan Odelberg med oss denna dag.

Brit Stakston - Valet 2018. Därför behövs inte politiker på nätet längre?stakston
Ser vi nya politiker födas inom Influencers?
Om vi för två valrörelser ansåg att det var nödvändigt för politiker att finnas i sociala medier är det nästan raka motsatsen nu. Hur har demokratin utvecklats sedan dess och varför är det nästan att betrakta som ett dåligt val att som politiker finnas i sociala medier. Hur ska man förhålla sig till den digitala opinionen och hur kan man skydda sig när det digitala drevet går? Att ta plats i offentligheten kräver engagemang och förmåga att driva frågor framgångsrikt. Influencers och medieborgare är vassa på att skapa innehåll för sociala kanaler och utmanar mediebolagen genom att använda sina egna valda plattformar. Ser vi nya politiker födas här? Finns det digitala A- och B-politiker? Välkommen att lyssna till Brit Stakston, en av vår tids skarpaste mediestrateger och kommunikationsproffs. Hennes specialområde är digitaliseringen och dess påverkan på demokratin. Brit är författare, debattör, flitigt anlitad expertkommentator och driver i rollen som mediestrateg egna byrån Stakston PR. Hon är dessutom VD för reportagesajten Blankspot samt sitter i Presstödsnämnden och i styrelsen för bla Wikimedia och Sveriges Tidskrifter.

 

Samarbetspartners:

    logo goteborgco       convendum          GP blue RGB      svmassan      logo fyra      logo ihm school        aveny production logo   logo handels marketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input