Kategori:
Annan
Datum:
2021-09-24 13:00 - 15:00

Beskrivning

anmalan PDL yrkes    anmalan brick grym

Näringsliv möter framtidens talanger!

MiG i samarbete med People Sweden bygger broar mellan YH studenter och Göteborgs näringsliv genom nätverkande i idrottens tecken. Den 5 maj spelar vi padel i blandade lag på PDL Sisjön eller kör ett Brick Crush-pass på det alldeles nyöppnade gymmet Brick i samma hus.

Träning är som vi alla vet ett perfekt sätt att öka kreativiteten på. Varför inte boosta ännu mer genom att kombinera en fysisk aktivitet med ett aktivt möte mellan näringsliv och studenter. Det är genom att mötas möjligheterna uppstår och kanske går du därifrån med en helt ny idé och kontakt med en framtida kollega!

För dig som vill spela padel mixar vi lagen och du som hellre väljer ett gympass så har Brick Gym bidragit med ett exklusivt pass parallellt med padeln. Brick Crush är ett pass där styrka blandas med löpning i olika intervaller helt utifrån egen förmåga.
Vi byter om och duschar i Bricks exklusiva ombytesrum och samlas gemensamt för mingel på Brick Gym en våning upp efter aktiviteternas avslut.

Ta chansen att träffas, lära känna och få utbyte av varandra på PDL Sisjöns nya banor och Brick.

Varmt välkommen!

Eventet genomförs i samarbete med MiG Marknadsföreningen i Göteborg och People Sweden, en nätverksorganisation som skapar möjligheter för YH-studenter att mötas genom olika evenemang och plattformar.

Samarbetspartners:

  gbgco     uslogga             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input