Kategori:
Frukost
Datum:
2021-03-05 08:00 - 08:45

Beskrivning

anmal FK dig
Hur ser utsikterna ut för 2021?

Välkommen på ett frukostwebinarium den 5 mars tillsammans med Rose Marie Westman, chefsekonom Burenstam & Partners. Under webinariet tar vi upp en rad aktuella frågor för finansåret 2021 – Har centralbankerna ansvaret för hypen på börsen? Är återhämtningen i ekonomin tillräckligt stark för att motivera börsuppgångarna? Vad innebär Teslas köp av Bitcoin och vad hände i Gamestop?

Välkommen att lyssna till Marie Hagström, regionchef Burenstam & Partners och Rose Marie Westman, chefsekonom Burenstam & Partners

Om Burenstam & Partners:
Vi är en nordisk pionjär som utmanar finansbranschen med en rådgivning baserad på oberoende och transparens. Värdet av en oberoende rådgivare är att ha någon i sin närhet som kan se saker och ting från utsidan, någon som kan gå in i rollen med samma incitament som dig som kund. För att få översikt och kontroll på förmögenheten har vi utvecklat ett ramverk i tre delar: Trygghet, Bevara & Utveckla och Skapa. I det inkluderas rådgivning kring investeringsportföljen, vidare till delar som skatt och juridik, pension och försäkring, bokföring och bolagsadministration. Med ett helhetsperspektiv kan vi göra kundernas liv enklare – och vi ser på kapitalet som ett medel, inte ett mål.

Samarbetspartners:

  gbgco     uslogga             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input