Business insight


bibild

VISION
Synonymer till insikt är; Inblick, förståelse, kännedom, kunskap & vetande. Motsats till insikt är; Okunskap och Okunnighet.

Inom MiG, Marknadsföreningen i Göteborg, är vi övertygade om att grunden för all utveckling och förändring ligger i möten mellan människor – människor som
du och jag. Vi ser kommunikation som en affärskritisk kompetens. Lokalt, regionalt, nationellt och globalt. Alltid och överallt.

Vi är en aktiv plattform för ca 1 000 framåtlutade och engagerade människor och företag, stora som små. Tillsammans söker vi, konstant, efter det som engagerar, det som driver och motiverar oss människor. Vi gräver, där vi står och på okända platser, efter allt som bjuder på relevant kunskap som är till nytta för oss – både för våra företag och för oss som individer. 

MiG Business Insight är en plattform för företag som ser det som affärskritiskt att uppdatera sig. Vi finns till för företag som värderar inblick, förståelse och kunskap. 

MiG Business Insight är ett gäng engagerade personer i Göteborgs näringsliv som samlas minst 4-6 gånger per år för att dela med sig av insikter, arbeta tillsammans och som även får möjlighet att möta de bästa ledarna som delar med sig generöst av sina insikter. 

Vi samlas för att lyssna under någon timma, och sedan ett par timmar av delande & diskuterande. Ibland reser vi bort för att diskutera klart och ta oss tid att lära känna varandra.

NÄTVERK
I MiG Business insight lär du känna många spännande och intressanta personer som representerar företag i Göteborgsregionens näringsliv. Tillsammans tar vi del av ny kunskap, vi lär och utvecklas tillsammans för att skapa nya affärsmöjligheter.

AFFÄRSRESA
(för en person)
Varje år arrangeras en affärsresa. En aktivitet där en person har möjlighet att åka med kostnadsfritt samt ta med ytterligare en kollega för bara 5 400 kr exkl. moms. Vi åker alltid till en hemlig destination. På plats arrangeras bl.a. föreläsning, workshops, affärsnätverkande och ev. studiebesök. Resan brukar äga rum på hösten och innefatta 2-3 dygn.

EXKLUSIVA MÖTEN
Som representanter från ert företag får du och din kollega möjlighet att utveckla er själva och beroende på mötets tema ytterligare kollega/kund. Vi träffas vid fyra exklusiva tillfällen årligen, alla med olika aktuella tema. Vid varje mötestillfälle har vi en föreläsare med spetskompetens inom valt ämne. Vid tillfälle där du vill bjuda in nätverket till ditt företag administrerar MiG inbjudan och deltagarlista. Vi utvecklas tillsammans, öppnar för nya idéer, samarbeten och affärsmöjligheter.

MEDLEMSKAP
Som medlem i MiG Business insight ingår Guldmedlemskap i MiG för två personer som ger er möjligheten att delta på alla seminarier i MiGs regi. Exempelvis Fruksotseminarium, heldagarna Konvent Framtid och Marknadsföreningens Dag.

BLI EN AV OSS!
Ett år tillsammans med MiG Business insight för två personer (+ möjlighet för ytterligare kollega/kund att delta vid de fyra olika mötestillfällena) kostar 20 500 kr exkl moms.

Varmt välkommen till MiG Business insight!Samarbetspartners:

  gbgco    convendum         gplogotyp    tv4    IHMNYLOGGA   aveny production logo   handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input